NBDdive

nbddive

Hurghada jaro 2024

7dní  v termínu: 19. března – 9. dubna 2024

Cena:  16 880 Kč

Další možnost denního potápění v Rudém moři v Egyptě, dříve byla pro denní ponory potápěčsky vyhledávaná oblast na jihu v okolí Marsa Alam, ale po covidové pauze a díky teplotě moře se barevnost korálů vrací více na sever a to do oblasti Hurghady, kterou nyní spolu můžeme navštívit. Jedná se o pobyt s každodenním výletem za potápěním z přístavu na prověřené potápěčské lodi a to s česky mluvícím průvodcem znalým lokalit! I v tomto brzkém jarním období zde panuje pořád teplé podnebí a teplota vody v těchto měsících neklesá pod 24°C. 

Budeme se potápět 6 dní na různých lokalitách a to jak v korálových zahradách tak i na hlubokých stěnách a navštívíme i minimálně jeden krásný vrak. V okolí Hurghady je pro denní lodě více jak 30 různých lokalit a my se zaměříme na klasiky (Giftun, Abu Ramada, Petra, Gota Abu Ramada), ale i na méně navštěvované (Hamda, Carloss, Um Gammar, Shabina) a taky na vraky (El Mynia, Belina). Potápění na lokalitách je vhodné pro zakončení základního kurzu, začátečníky, ale i pokročilé potápěče. Budeme se potápět na lodi, která má ve výbavě i doprovodný člun “Zodiac” a tak si můžeme i za driftovat… Jinak je možno podle zvoleného typu ubytování sebou vzít i nepotápěčský doprovod. Možnost ubytování je ve variantách od hotelového resortu ***** po ubytování v penzionu nebo apartmánu. Tento výlet přizpůsobíme na míru Vašim požadavkům.

Na co se můžeš těšit:

teplá voda a skvělá viditelnost
potápění z lodi
korálové zahrady, stěny i vraky
klasické i větší obyvatelé Rudého moře (želvy, delfíni, rejnoci, siby a několik lokalit s možným výskytem žraloků (Hamda, Um Gammar, Carloss) 
12 ponorů 
Cena zahrnuje:

letenka Praha international airport – Hurghada international airport a zpět

zavazadlo k odbavení 23 kg + příruční zavazadlo na palubu.

transfer z letiště na hotel a zpět

6x transfer hotel-přístav-hotel

6x denní loď (vč.oběd, soft drink) (1den/2ponory možno připlatit extra 3 ponor na místě)

12l láhev, zátěž